Preşedintele Poloniei cere respectarea drepturilor omului în Belarus

  • Preşedintele Andrezj Duda a vorbit cu ocazia Adunării ONU
  • Preşedintele polonez cere respectarea drepturilor omului în Belarus
  • În Belarus se desfăşoară proteste de câteva săptămâni
212 afișări

Cu ocazia celei de-a 75-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, preşedintele Poloniei, Andrezj Duda, face apel la comunitatea internaţională şi cere să se respecte drepturile fundamentale ale omului în Belarus.  Statul a fost zguduit de săptămâni de proteste, după realegerea lui Alexander Lukashenko.

Andrezj Duda, Preşedintele Poloniei: Bieloruşii, ca orice altă naţiune liberă, au dreptul să îşi modeleze viitorul politic într-un mod suveran, fără inferenţă externă, fără dominaţie din partea altor capitale, cu dreptul de a participa liber la cooperarea internaţională în conformitate cu interesele lor naţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici