Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

49 afișări

Scandalul DNA: După ce premierul i-a cerut să vină mai repede în ţară, Tudorel Toader anunţă că joi va participa la şedinţa de Guvern/ Ce spune despre invitaţia la Cotroceni

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis, pentru MEDIAFAX, că joi va participa la şedinţa de Guvern, în condiţiile în care acum se află în Japonia pentru mai multe întrevederi, iar premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să vină mai repede în ţară, în contextul ultimelor informaţii privind DNA.

Vlad Cosma lipseşte din ţară în mijlocul scandalului cu DNA. Ce dosare există pe numele fostului deputat PSD

Fostul deputat Vlad Cosma nu se va prezenta, marţi, la sediul DNA Ploieşti, unde era citat ca martor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Deputatul Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că fostul parlamentar este plecat din ţară şi nu se poate prezenta marţi la sediul DNA Ploieşti, unde era citat să dea declaraţii în calitate de martor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici