Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

74 afișări

Magistraţii instanţei supreme au decis, azi, amânarea pentru 18 februarie a procesului în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, deoarece Secţiile Unite se vor întruni în 31 ianuarie pentru a discuta jurisprudenţa Înaltei Curţi privind completele de 5 judecători.

Tudorel Toader a spus că, în cazul în care va fi emisă Ordonanţa pentru rejudecarea proceselor, vor fi revizuite toate soluţiile definitive ale completelor de 5 judecători de la instanţa supremă, chiar şi cele în care au fost pronunţate soluţii de achitare. Contestaţia în anulare în privinţa achitărilor poate fi făcută de procuror.

Preşedinţii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, vor avea azi o şedinţă de coaliţie pentru a discuta despre proiectul bugetului pentru anul 2019, potrivit unor surse politice. O altă temă ar putea fi atacarea la CCR a refuzului preşedintelui de a-i numi pe cei doi miniştri.

Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, a declarat, la Instanţa supremă, că a fost condamnat în dosarul Gala Bute de un complet nelegal constituit. Acesta a subliniat că este nevinovat şi că nu are nevoie de amistie, ci de un proces corect.

Preşedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu omologul său turc Tayyip Erdogan despre modalităţile de abordare a situaţiei din nord-estul Siriei, precum şi despre consolidarea relaţiei economice dintre Statele Unite şi Turcia, a anunţat Casa Albă ieri, relatează Reuters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici