Ungaria va respinge cererile statelor membre UE de relocare a imigranţilor, anunţă şeful de cabinet al lui Orban

Ungaria va respinge până la 52.000 de cereri de relocare a imigranţilor din partea statelor membre ale Uniunii Europene, afirmă şeful de cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Janos Lazar, citat de agenţia de ştiri MTI.

868 afișări
Imaginea articolului Ungaria va respinge cererile statelor membre UE de relocare a imigranţilor, anunţă şeful de cabinet al lui Orban

Ungaria va respinge cererile statelor membre UE de relocare a imigranţilor, anunţă şeful de cabinet al lui Orban

"Nimeni nu ar trebui mutat în Ungaria, oamenii trebuie să fie trimişi în Grecia", a mai declarat oficialul ungar.

Statele membre au indicat că în total plănuiesc relocarea a 52.000 imigranţi în Ungaria, cei mai mulţi din Germania.

Ungaria a comunicat tuturor partenerilor săi că dacă aceşti imigranţi au ajuns în Europa prin Grecia, aceştia ar trebui să fie trimişi înapoi acolo, chiar dacă nu au fost înregistraţi de autorităţile de la Atena.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici