Sondaj: 77 la sută dintre unguri sunt împotriva "cotelor obligatorii de imigranţi"

Potrivit unui sondaj recent efectuat în Ungaria de Institutul Nezopont pentru publicaţia Heti Valasz, 77 la sută dintre respondenţi s-au poziţionat împotriva "cotelor obligatorii de imigranţi", informează agenţia de ştiri MTI.

381 afișări
Imaginea articolului Sondaj: 77 la sută dintre unguri sunt împotriva "cotelor obligatorii de imigranţi"

Sondaj: 77 la sută dintre unguri sunt împotriva "cotelor obligatorii de imigranţi" (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Data referendumului privind cotele de imigranţi nu a fost încă stabilită, însă se estimează că în jur de 62 la sută dintre unguri vor vota în cadrul referendumului, a comunicat institutul.

De asemenea, sondajul a măsurat şi susţinerea partidelor politice în luna mai, partidul de guvernământ Fidesz având susţinerea a 30 la sută din electorat, fiind urmat de partidul naţionalist Jobbik, cu 12 la sută, iar partidul socialist, principala formaţiune de opoziţie, având 9 la sută.

Sondajul are la bază 1.000 de interviuri prin telefon, efectuate în luna mai.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici