Roger Federer a avansat în sferturile de finală ale Australian Open. Elveţianul a făcut un joc excelent, reuşind trei break-uri în al treilea set

Roger Federer (3 ATP) a avansat, duminică, în sferturile de finală ale Australian Open, după ce l-a învins pe Marton Fucsovics (67 ATP), cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2, 6-2.

1375 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a avansat în sferturile de finală ale Australian Open. Elveţianul a făcut un joc excelent, reuşind trei break-uri în al treilea set

Sursa FOTO: Profimedia

În primul set, Roger Federer a avut un serviciu pierdut, ceea ce i-a permis lui Fucsovics să se impună cu 6-4. Setul secund i-a revenit elveţianului, după ce a reuşit două lovituri de break în faţa lui Marton Fucsovics. Al treilea set Federer a făcut un joc excelent, reuşind trei break-uri în faţa jucătorului maghiar. Setul decisiv i-a revenit lui Federer după două break-uri reuşite, în faţa lui Marton Fucsovics.

Pentru a obţine victoria în faţa lui Marton Fucsovics, Roger Federer a avut nevoie de două ore şi 15 minute.

În sferturile de finală ale Australian Open, Roger Federer se va înfrunta, marţi, începând cu ora 02:00, cu Tennys Sandgren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici