HOROSCOP 28 august 2019: Zodiile care se bucură de un plus de consecvenţă şi profesionalism

Luna din Leu îi trimite astăzi un careu tensionat lui Uranus retrograd din Taur, punând în dificultate zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător). Tot azi, Marte din Fecioară îi lansează aceluiaşi Uranus un trigon armonios, indiciu cum că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) se bucură de un plus de consecvenţă şi profesionalism.

6379 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 august 2019: Zodiile care se bucură de un plus de consecvenţă şi profesionalism

HOROSCOP 28 august 2019

Berbec

Mijlocul acestei săptămâni vine la pachet cu oportunităţi financiare, fie din regiunea unor activităţi extraprofesionale, fie de pe urma unor sarcini de lucru suplimentare pe care le-ai dus la bun sfârşit la serviciu sau a orelor pe care le-ai petrecut peste program acolo. Cu toate acestea, bugetul tău s-ar putea să nu le resimtă prea mult din pricina faptului că eşti şi tentat(ă) să faci unele cheltuieli care îţi depăşesc posibilităţile băneşti actuale. Poate că dacă ai căuta variante mai convenabile în altă parte sau ai lăsa achiziţiile costisitoare pe altă dată, ai sta ceva mai bine cu resursele economice.

Taur

Te bucuri de o dispoziţie bună astăzi şi nivelul tonsului tău mental este ridicat, dar s-ar putea să-ţi fie greu să cultivi această stare de spirit pe parcursul întregii zile. Se conturează o stare de tensiune în raport cu familia care riscă să te afecteze destul de mult. Ceva din comportamentul celor dragi te face să-ţi ieşi din fire, lucru care nu se întâmplă prea des în ceea ce te priveşte. În plus, partenerul şi copiii nu reuşesc să te calmeze la timp şi se ajunge, dacă nu te stăpâneşti, la un conflict de proporţii. Nu turna gaz pe foc.

Gemeni

Nivelul tău de sensibilitate este destul de ridicat astăzi, poate chiar la un grad mai mare decât în momentele tale critice, semn că riscă să te lezeze vorbe, priviri sau gesturi pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. Simţi instant dacă nu eşti binevenit(ă) într-un context sau altul şi te retragi imediat. În cazul în care te deranjează unele zvonuri sau bârfe şi ele se leagă cumva de un membru al familiei, poate este mai bine să deschizi subiectul cu cel vizat decât să crezi imediat tot ceea ce se vorbeşte. Familia îţi este un refiugiu în asemenea momente.

Rac

Ziua de astăzi este una extrem de potrivită pentru a face networking, a discuta planuri de viitor şi idei de proiecte, a lega şi a întreţine relaţii cu potenţiali finanţatori sau colaboratori. Oricât de tentant ar fi însă, caută să nu faci investiţii încă, indiferent dacă este vorba de o iniţiativă personală sau de una care îi aparţine unui cunoscut. Nu sunt suficient puse la punct, iar riscul de a te expune unor pierderi financiare este prea mare. Mai degrabă caută să rafinezi şi să evaluezi proiectul din toate unghiurile. Poate v-a scăpat ceva foarte important pe parcursul dezvoltării lui.

Leu

Un grad mare de răspundere atârnă pe umerii tăi în această perioadă, iar beneficiile materiale nu întârzie să apară. Dar cu toate acestea, s-ar putea să simţi că eforturile, responsabilităţile şi timpul pe care le investeşti şi care îţi revin la muncă nu sunt chiar la nivelul recompensei financiare care ţi se oferă de pe urma lor. Poate a venit momentul să te gândeşti serios la perspectiva solicitării unei măriri salariale. Poate nu vei avea această iniţiativă astăzi, dar trebuie să-şi construieşti determinarea de a o face cât de curând. În caz contrar, te lupţi cu aceleaşi frustrări multă vreme.

Fecioară

Astăzi, ca în multe alte ocazii, afişezi o mină profesionistă, hotărâtă şi în controlul oricăror situaţii neprevăzute care s-ar putea ivi. Chiar şi aşa, nu înseamnă că nu ai şi tu temerile tale care aproape că te paralizează mental în anumite circumstanţe. Contextul în care te afli însă nu îţi permite să dai dovadă de nicio slăbiciune şi nu este de mirare că te simţi singur(ă) uneori. Este de înţeles dacă te fereşti de unele persoane şi nu le arăţi partea ta vulnerabilă. Dar în ceea ce-i priveşte pe cei dragi, ar trebui să dai dovadă de mai multă deschidere.

Balanţă

Este posibil ca astăzi să te cuprindă unele temeri cu privire la modul în care vor evolua lucrurile în viitor. Ai depus multe eforturi pentru ca tu şi partenerul să aveţi parte de o relaţie puternică şi de o condiţie materială bună pe termen lung, dar poate că unele evenimente din cronologia recentă ţi-au trezit unele suspiciuni vis-a-vis de evoluţia pozitivă a cuplului pe care îl formaţi sau al bugetului de care veţi dispune peste ani. Vestea bună este însă că poţi controla la timp astfel de gânduri. Realizezi şi tu că nu sunt constructive când nu au fundament real.

Scorpion

Tu şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri convieţuiţi şi/ sau conlucraţi foarte bine. Aveţi idealuri şi viziuni comune care vă animă în egală măsură şi care vă dau puterea să mergeţi mai departe în momentele de cumpănă. Dar cu toate acestea, mai există unele aspecte la care ar trebui să lucraţi pentru ca lucrurile să progreseze aşa cum v-aţi aşteptat. În primul rând, trebuie să faceţi ceva în privinţa luptelor pentru putere mai mult sau mai puţin vădite care se duc în interiorul relaţiei voastre. Nu veţi ajunge prea departe dacă urmăriţi să vă dominaţi unul pe celălalt.

Săgetător

Sarcinile de lucru pe care le primeşti astăzi te pun serios în dificultate. Sau poate aduc odată cu ele aşteptări greu de satisfăcut ori termene-limită care te provoacă să găseşti cele mai bune soluţii într-un timp record. Nu te ajută nici faptul că se comunică greu tovarăşii de la serviciu şi nu reuşeşti să le transmiţi cum anume ar putea să contribuie la rezultatul final. Vestea bună este însă că randamentul tău este destul de ridicat şi nu te laşi până când nu livrezi un produs la cele mai ridicate standarde. Ai grijă totuşi să nu te epuizezi exagerat.

Capricorn

Tu şi partenerul de viaţă împărtăşiţi multe principii şi valori după care vă ghidaţi în viaţă. Aveţi sisteme de referinţă asemănătoare şi interese similare, motiv pentru care vă procuraţi unul altuia multe teme interesante de gândire. Problema constă însă în faptul că nu aveţi concepţii compatibile referitoare la ce anume implică o relaţie sentimentală. Tu eşti mai detaşat(ă) emoţional şi îţi aperi libertatea individuală cu toate forţele, în timp ce partenerul pune cuplul pe care îl formaţi pe primul loc şi pe sine pe următorul. Trebuie să vă racordaţi la aceeaşi frecvenţă, căci altfel atmosfera dintre voi riscă să se tensioneze.

Vărsător

Intenţiile membrilor familiei sunt bune, dar efectul lor s-ar putea să nu fie cel mai fericit. În cazul în care traversezi o perioadă mai dificilă cu partenerul, ai mare grijă cât îi amesteci pe părinţi în bucătăria internă a relaţiei voastre. Sfaturile şi sugestiile pe care ţi le dau sunt în principiu bune, dar s-ar putea să vină la pachet cu prea multă implicare din partea lor în chestiuni care de altfel nu îi privesc. Plus că persoana iubită s-ar putea să nu aprecieze deloc faptul că le-ai destănuit din problemele cu care vă confruntaţi fără a-i cere acordul prealabil.

Peşti

Te înţelegi bine cu colegii de muncă, dar mai puţin atunci când este vorba de chestiuni profesionale. Pare că relaţionaţi bine în pauzele de cafea sau atunci când nu sunteţi presaţi de timp sau de urgenţe, dar atunci când lucrurile ies din matca lor, nu mai ai cu cine să vorbeşti. Fiecare trage pentru el, nu te mai poţi baza pe cooperarea cu ei, iar de ajutor nici nu se pune problema. S-ar putea să experimentezi astăzi fix o situaţie de genul acesta. Dacă se îndreaptă în această direcţie, trebuie să te asiguri din timp că poţi conta pe ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici