HOROSCOP de weekend, 20 - 21 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile cu nativi încrezători în forţele proprii şi mai joviali ca oricând

HOROSCOP de weekend, 20 - 21 aprilie 2019. Ziua de sâmbătă vine la pact cu două ingresuri importante: cel al lui Venus în Berbec, care conferă încredere de sine Berbecilor, Racilor, Balanţelor şi Capricornilor şi cel al Soarelui în Taur, care potenţează simţul practic al zodiilor de Pământ ca Taurii, Fecioarele şi Capricornii. Duminica se distinge prin intrarea Lunii în Săgetător, care îi face pe Berbeci, Lei şi Săgetători mai joviali ca oricând.

2444 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 20 - 21 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile cu nativi încrezători în forţele proprii şi mai joviali ca oricând

HOROSCOP de weekend, 20 - 21 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile cu nativi mai joviali ca oricând şi cu doză crescută de încredere de sine

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Dacă sâmbătă s-ar putea să fii destul de apatic(ă), lipsindu-ţi energia să faci lucruri care implică activităţi fizice, duminică, atunci când Luna trece în Săgetător, îţi revine buna dispoziţie şi elanul să ieşi să te plimbi, să faci o drumeţie sau să ieşi în oraş la o petrecere mult aşteptată.

Bani şi carieră

Soarele intră sâmbătă în casa banilor din horoscopul tău general, deci aşteaptă-te ca de azi încolo să apară oportunităţi frumuşele de a băga bani în buzunar. Ori poate reuşeşti să faci unele economii serioase, profitând de unele oferte extrem de avantajoase dintr-un magazin în lichidare de stoc descoperit de curând.

Familie, prieteni şi cuplu

Intrarea lui Venus în semnul naşterii tale vine la pachet cu o potenţare a şarmului şi carismei cu care ai fost înzestrat(ă). Iată o oportunitate mai mult decât favorabilă să ieşi în oraş, mai ales dacă eşti single. S-ar putea să cunoşti o persoană mai mult decât interesantă weekend-ul acesta.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

După o perioadă relativ lungă în care ai fost destul de impulsiv(ă) şi reactiv(ă) la tot ce se întâmpla în jurul tău, intrarea Soarelui în semnul naşterii tale de sâmbăta aceasta îţi conferă oportunitatea de a-ţi regăsi răbdarea şi calmul cu care eşti obişnuit(ă). Apele revin treptat în matca lor.

Bani şi carieră

Dacă tu şi partenerul urmăriţi să faceţi unele investiţii, indicat ar fi să discutaţi aceste oportunităţi în cursul zilei de duminică. Ingresul Lunii în casa resurselor comune vă ajută să distingeţi şansele reale de câştig de cele care vă expun la riscuri de care este mai bine să vă feriţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Pentru unii Tauri, ziua de sâmbătă poate concide cu debutul unei perioade în care s-ar putea întoarce în peisajul lor actual persoane din trecutul lor sentimental. Venus poate reînoda legăturile în anumite cauzuri, iar în altele vă ajută să puneţi punct prieteneşte unei legături rămase-n coadă de peşte în trecut.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Trecerea Soarelui în casa subconştientului din horoscopul tău general de sâmbăta aceasta te poate tenta să dezvolţi tipare de gândire coercitive care nu îţi sunt deloc familiare şi care te pot face să baţi pasul pe loc în anumite privinţe. Caută să fii mai practic(ă), dar nu ceda totuşi încăpăţânării.

Bani şi carieră

Venus poposeşte în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup sâmbătă, fapt pentru care aceste aspecte ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în săptămânile următoare. poţi începe să te gândeşti de acum care ar fi zonele în care ai vrea să te dezvolţi în afara serviciului.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe fondul tranzitului menţionat anterior, ai putea simţi nevoia să ieşi sâmbăta aceasta cu prietenii şi să te revanşezi pentru timpul limitat petrecut cu ei în ultima vreme. Duminică însă, caută să stai mai mult cu partenerul şi să faceţi ceva special împreună. Gândeşte-te ce v-ar face plăcere amândurora acum.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna trece duminică în casa sănătăţii din horoscopul tău general, avertizându-te că excesele de orice fel n-ar trebui să constituie obiectul acestui sfârşit de săptămână. Fă mai multă mişcare, mănâncă alimente cu un conţinut caloric mai scăzut şi dormi la ore regulate pentru a te reface complet până săptămâna viitoare.

Bani şi carieră

Intrarea lui Venus de sâmbăta aceasta în casa carierei în horoscopul tău general îţi permite să te foloseşti de şarmul şi carisma ta pentru a lega relaţii cu oameni importanţi din sfera ta de activitate. Vei vedea cât de mult contează să vă înţelegeţi şi dincolo de spaţiul de birouri.

Familie, prieteni şi cuplu

Ingresul Soarelui în casa vieţii sociale îţi poate conferi mai multă trecere în rândul celorlalţi. Aşa se face că sâmbăta aceasta ai putea avea multe angajamente sociale pe care trebuie să le onorezi, dar vestea bună este că te vei bucura să revezi prieteni vechi şi oameni la care ţii.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus intră sâmbăta aceasta în casa filozofiei tale de viaţă, aducând cu sine lecţia toleranţei şi acceptării vis-a-vis de propria persoană şi de ceilalţi. Uneori se cade să fii mai indulgent(ă) pentru că tinzi (îţi) să setezi standarde prea greu de atins. Bucură-te de lucrurile mărunte şi apreciază-le mai des.

Bani şi carieră

Cu Soarele de sâmbătă încolo pe plan profesional, vine vremea să străluceşti la locul de muncă. Acum este momentul să ieşi la rampă, să-ţi faci vocea auzită şi să te distingi de ceilalţi prin calitatea muncii depuse. Se vor arăta oportunităţi de afirmare şi este important să profiţi de ele.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna pătrunde duminic în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, favorizând momentele de calitate petrecute în compania persoanei dragi şi a celor mici. Gândeşte-te la o metodă prin care i-ai putea surpinde plăcut. Dacă vremea ţine cu tine, un picnic în parc ar fi o idee excelentă.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Soarele îşi face apariţia astăzi în casa filozofiei tale de viaţă, potenţându-ţi atitudinea practică şi viziunea realistă. Vezi cu claritate în ce direcţie trebuie să o iei pentru a te dezvolta ca individ şi ca profesionist, ceea ce îţi oferă încrederea să marşezi înainte cu îndrăzneală şi cu mult curaj.

Bani şi carieră

Intrarea lui Venus pe teritoriul resurselor deţinute în asociere cu alte persoane îţi poate oferi ţie şi partenerului de viaţă şi/ sau afaceri curajul de a face unele investiţii cu potenţial de profit mare, dar şi cu riscuri pe măsură. Atâta timp cât vi le asumaţi, norocul vă stă aproape.

Familie, cuplu şi prieteni

Luna poposeşte duminică în sectorul vieţii de familie din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca atunci să te bucuri de multă armonie în raport cu familia pe care ţi-ai întemeiat-o, dar şi cu cea din care provii. Organizează o masă extinsă şi invită rudele pe la tine.
 

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca sâmbăta aceasta să fii destul de vlăguit(ă), motiv pentru care ar fi indicat să nu-ţi propui activităţi prea solicitante în această zi de weekend. Un prânz uşor în compania apropiaţilor te poate ajuta să-ţi recapeţi zâmbetul şi să te pui pe picioare în timp util pentru duminică.

Bani şi carieră

Soarele intră sâmbătă în casa resurselor comune din horoscopul tău general, impulsionându-te pe tine şi partenerul de viaţă să găsiţi unele metode prin care să faceţi unele economii. Fie că ştiţi cu exactitate în ce vreţi să le investiţi sau sunt doar pentru zile negre, este o iniţiativă foarte bună.

Familie, preieteni şi cuplu

Venus intră în casa cuplului din horoscopul tău general sâmbăta aceasta, fapt pentru care s-ar putea să simţi nevoia să petreci momente speciale în doi cu partenerul de viaţă. Nu este nevoie să fie ceva special sau îndelung premeditat pentru a vă bucura unul de prezenţa celuilalt aşa cum trebuie.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Venus intră sâmbăta aceasta în casa sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să rezişti mai greu tentaţiilor culinare începând cu această zi. Nu-i nimic rău în a-ţi satisface poftele din când în când, dar este important să îţi impui unele limite clare pentru sănătatea organismului tău.

Bani şi carieră

Intrarea Soarelui în casa parteneriatelor te îndeamnă să te orientezi către cultivarea unor relaţii lucrative pe plan profesional. Dacă eşti implicat(ă) deja într-un parteneriat, gândeşte-te cum anume ai putea să îl duci la un nivel superior şi să vă extindeţi activitatea. Consultă-te cu asociatul(a) pe această temă în acest weekend.

Familie, prieteni şi cuplu

Tranzitul ami sus menţionat poate produce efecte şi pe plan relaţional, în raport cu persoana iubită. Acest sfârşit de săptămână poate fi unul de bun augur pentru nativii(ele) care sunt în căutare jumătăţii perfecte, aducându-le în cale persoane cu adevărat speciale cu care pot începe o relaţie pe termen lung.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Ingresul Soarelui în casa sănătăţii din horoscopul tău general îţi poate conferi o lentoare care nu ţi-este caracteristică, fapt pentru care se recomandă ca, de sâmbătă încolo, să iei taurul de coarne şi să faci tu ceva în această privinţă. Gândeşte-te la un sport care-ţi place şi practică-l mai des.

Bani şi carieră

Acelaşi tranzit mai sus menţionat poate să îşi facă simţită influenţa şi pe plan profesional, conferindu-ţi o atitudine practică şi realistă. Aşadar, dacă ziua de sâmbătă te surprinde la serviciu, te bucuri de mult spor şi randament, în ciuda faptului că a început oficial weekend-ului. Astfel, eşti mai liniştit(ă) luni.

Familie, prieteni şi cuplu

Venus poposeşte sâmbăta aceasta în casa iubrii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce te poate face să dai dovadă de mai multă afecţiune şi romantism în raport cu ei. Nu-i de mirare aşadar că vrei să le faci toate poftele şi să trasformi acest weekend într-unul memorabil.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce riscă să aducă la suprafaţă unele prejudecăţi pe care nici tu nu ştiai că le ai. Înainte de a spune ceva ce poţi să regreţi, trece de două ori prin filtrul raţiunii orice gând sau judecată de valoare.

Bani şi carieră

Astrele par să nu se precoupe de acest sector al vieţii tale cu ocazia acestui sfârşit de săptămână, motiv pentru care ai mână liberă să procedezi cum crezi de cuviinţă pe plan profesional dacă zilele de sâmbătă şi duminică te surprind în activitate. Fii realist(ă) şi practic(ă) ca de obicei.

Familie, prieteni şi cuplu

Sâmbătă, Venus îţi atrage atenţia în direcţia familiei, iar Soarele în cea a cuplului şi a relaţiei cu cei mici. Asigură-te că-ţi ordonezi angajamentele în aşa fel încât să apuci să petreci timp de calitate cu toţi cei dragi ai tăi. Îţi va face bine să stai în preajma lor.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea lui Venus în casa comunicării îţi conferă curajul să spui lucrurilor pe nume şi să nu mai ţii în tine atunci când te deranjează ceva. Faptul că ai curajul să zici ce anume te deranjează are un efect extrem de pozitiv asupra felului în care te simţi pe interior.

Bani şi carieră

Tranzitul mai sus amintit îţi potenţează şi capacitatea de a-ţi exprima ideile pe plan profesional, comandând cu uşurinţă atenţia şi respectul celorlalţi. Acum este momentul potrivit să iei cuvântul în cadrul şedinţelor, să programezi o audienţă, să discuţi unele posibilităţi de colaborare şi să încerci să abordezi unii potenţiali clienţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Intrarea Soarelui de sâmbătă în casa familiei din horoscopul tău general face ca armonie să domine orice interacţiune cu rudele apropiate. Aşa se face că-ţi va fi mai mare dragul să le vizitezi şi să petreci mai mult timp în compania lor sâmbătă şi duminică. Vă înţelegeţi de minune atunci.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu par să acorde o atenţie specială acestui sector al vieţii tale, motiv pentru care s-ar părea că nu vei avea parte de neplăceri medicale weekend-ul acesta, iar tonusul tău se află în parametrii obişnuiţi. Cu toate acestea, o plimbare în natură îţi va veni mănuşă sâmbătă sau duminică.

Bani şi carieră

Venus intră sâmbătă în casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară, încă de weekend-ul acesta, oportunităţi de rotunjire a profiturilor şi de investiţie a unor economii. Caută totuşi să nu te arunci cu capul înainte şi să cântăreşti bine opţiunile înainte să iei decizii.

Familie, prieteni şi cuplu

Intrarea Soarelui de sâmbătă în casa rudelor apropiate din horoscopul tău general îţi atrage atenţia că ar trebui să investeşti mai mult în relaţia cu fraţii, surorile, verii şi verişoarele tale. Dacă nu aţi menţinut un contact stabil în ultima vreme, poate ar fi indicat să le dai un telefon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici