Video ŞTIRILE OREI 12.00 | 21 mai 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

63 afișări

Radu Mazăre urmează să fie adus, azi, la sediul instanţei supreme la ora 14:30, pentru a fi confirmat mandatul de arestare din dosarul Polaris în care a fost condamnat, în primă instanţă, la aproape 10 ani de închisoare. Mazăre va fi adus de la Penitenciarul Rahova.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului administrativ va fi adoptată de Guvern după alegerile europarlamentare din 26 mai, probabil în luna iunie sau iulie.

Curtea Constituţională dezbate, azi, obiecţia de neconstituţionalitate formulată de către partidele de Opoziţie cu privire la legea pentru modificarea OUG 74/2013 privind unele măsuri pentru îmbunătăţirea şi reorganizarea activităţii ANAF şi completarea unor acte normative.

Ultimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audienţă. 19,3 milioane de persoane au urmărit show-ul duminică seară, în SUA, a anunţat producătorul HBO, citat de Reuters.

Poliţia din Noua Zeelandă a informat că autorul atacului din luna martie, ce a vizat două moschei, acuzat deja de crimă, a fost de asemenea acuzat şi pentru acte de terorism, relatează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici