ŞTIRILE OREI 12.00 | 26 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

395 afișări

Numărul deceselor în cazul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca se ridică la 6 după ce încă o pacientă în vârstă de 79 de ani a murit, în aceastădimineaţă, la Spitalul Universitar Bucureşti, informează Ministerul Sănătăţii.

Mircea Diaconu a fost chemat la discuţii cu ALDE şi Pro România, în vederea susţinerii sale în cursa prezidenţială, a declarat acesta la RFI. Actorul şi-a anunţat ieri intenţia de a candida.

Dana Gîrbovan a anunţat că şi-a depus la Secţia pentru judecători a CSM, în această dimineaţă, cererea de a se lua act de demisia sa din magistratură. Aceasta a spus că i se pare un gest firesc, astfel încât procedura de numire a sa în funcţia de ministru al Justiţiei să fie iniţiată.

1.225 de lei ar putea plăti un şofer neglijent dacă îşi parchează maşina neregulamentar. Pe lângă taxa de ridicare de 500 de lei, şoferii trebuie să plătească şi amenda pentru oprire sau staţionare neregulamentară. Pentru staţionare, sancţiunea poate ajunge la 5 puncte amendă, iar punctul este de 145 de lei.

Accident avaitic teribil în Mallorca. Cel puţin şapte persoane, printre care doi copii, au murit, ieri, după ce un elicopter şi un avion de mici dimensiuni s-au ciocnit în insula spaniolă, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici