ŞTIRILE OREI 12.00 | 4 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

375 afișări

A venit frigul peste România. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat informarae emisă ieri şi a anunţat ploi în toată ţara şi vreme rece până marţi. Judeţele Constanţa şi Tulcea se vor afla până sâmbătă dimineaţă sub cod galben de ploi puternice.

O femeie de 48 de ani a fost dusă în hipotermie, de către un echipaj de Ambulanţă, în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Spiridon din Iaşi. Femeia avea şi mai multe contuzii şi un traumatism cranio cerebral şi fusese găsită în oraş, pe o stradă.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a afirmat, în această dimineaţă, la RFI, întrebată dacă se gândeşte să plece la Pro România, că „niciodată nu e bine să spui niciodată”. Andronescu a susţinut însă că încearcă să readucă PSD acolo unde a fost el cândva.

Patru persoane au fost rănite vineri pe DN 7, în zona localităţii Budeşti după impactul dintre două TIR-uri şi o maşină. Potrivit IPJ Vâlcea, şoferul TIR-ului, cetăţean bulgar, în timp ce se deplasa, vineri, pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea, într-o curbă la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit un autoturism şi un alt TIR, care circulau regulamentar.

Un avion cargo de tip Antonov-12 a aterizat de urgenţă, în această dimineaţă, la aproximativ 1,5 kilometri de aeroportul din oraşul ucrainean Liov, după ce dispăruse de pe radare în zona de vest a Ucrainei, au informat autorităţile ucrainene, citate de Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici