Video ŞTIRILE OREI 20.00 | 22 iulie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00

156 afișări

Un român a murit, iar alţi şapte au fost răniţi în urma unui accident rutier produs pe Insula italiană Sicilia. Printre răniţi se află şi patru copii. Şoferul maşinii în care se aflau românii a pierdut controlul asupra vehiculului şi a lovit balustrada de protecţie a unui drum naţional.

Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, a cerut scuze pacienţilor, în numele CNAS, pentru problemele sistemului informatic subliniind că birocraţia nu este o scuză pentru indolenţa care a creat întreaga situaţie. Pintea a mai declarat că raportul întocmit în urma controlului de la CNAS va fi depus pe masa procurorilor DNA deoarece „există fapte de natură penală”.

Uniunea Democrată Maghiară din România şi grupul parlamentar al minorităţilor naţionale vor semna, marţi, Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României. Acordul, iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis a fost deja semnat de PNL, USR, PRO România şi PMP.

Sindicaliştii din Cartel ALFA au transmis o scrisoare premierului Viorica Dăncilă prin care îi cer discuţii pe subiecte „urgente”. Printre acestea, stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2020 şi modificări legislative cu impact bugetar.

Hidrologii au emis azi mai multe avertizări cod galben de inundaţii, valabile pe mai multe râuri din judeţele Prahova, Alba, Sibiu şi Buzău. Până la ora 22.00 sunt posibile creşteri de debite cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Compania Volvo Cars a anunţat chemarea a service a 507.000 de autoturisme din cauza unei defecţiuni la motor. În cazuri extreme acestea pot provoca incendii, informează agenţia Bloomberg.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici