RetuRO vine în sprijinul comercianţilor pentru gestionarea rapidă şi eficientă a ambalajelor SGR

RetuRO vine în sprijinul comercianţilor pentru gestionarea rapidă şi eficientă a ambalajelor SGR colectate manual

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanţie-Returnare, pune la dispoziţia comercianţilor o serie de instrumente care să-i ajute să gestioneze mai rapid şi mai uşor procesul de colectare manuală a ambalajelor returnate de către consumatori. Un astfel de instrument este aplicaţia RetuRO, disponibilă începând de la sfârşitul lunii martie atât pentru dispozitive cu sistem de operare Android, cât şi iOS.

Aplicaţia poate fi accesată gratuit de către comercianţii care au finalizat procedura de înregistrare în sistem, au semnat contractul cu RetuRO, au finalizat înregistrarea punctelor de colectare şi au optat pentru colectarea manuală a ambalajelor SGR.

Cu ajutorul aplicaţiei RetuRO, comercianţii pot scana codul de bare al ambalajelor atunci când acestea sunt returnate de către clienţi, pentru a verifica rapid că sunt conforme cu specificaţiile SGR, adică au imprimate pe etichetă logo-ul „Ambalaj cu garanţie” şi codul de bare specific SGR.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19340

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici