160 de angajaţi ai unei fabrici de confecţii din Motru, în izolare după ce o colegă are coronavirus

  • 160 de angajaţi ai unei fabrici de confecţii din Motru, judeţul Gorj, au intrat în izolare
  • O colegă de-a lor a fost confirmată cu noul coronavirus
  • În fabrică existau măsuri de protecţie, dar vestiarele şi grupurile sanitare erau comune
925 afișări
Imaginea articolului 160 de angajaţi ai unei fabrici de confecţii din Motru, în izolare după ce o colegă are coronavirus

160 de angajaţi ai unei fabrici de confecţii din Motru, în izolare după ce o colegă are coronavirus

Potrivit DSP Gorj, femeia în vârstă de 58 de ani, angajată a unei fabrici de confecţii, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19. Femeia lucra într-o hală unde mai sunt angajate 160 de persoane, în două schimburi.

Deşi au existat măsuri de protecţie, vestiarele, locurile de fumat şi grupurile sanitare erau comune. În pauza de masă, angajaţii mâncau la locul de muncă.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au dispus autoizolarea acasă pentru 160 de angajaţi din fabrica respectivă, împreună cu familiile lor, ca măsură preventivă.

De asemenea, s-a mai dispus: triajul epidemiologic pentru întreg personalul fabricii de tricotaje (la intrarea în tură) şi trimiterea celor simptomatici în autoizolarea acasă, intensificarea măsurilor
de curăţenie, dezinfecţie şi decontaminare pe toate secţiile fabricii de tricotaje, păstrarea distanţării sociale a personalului în timpul programului de lucru.

Până acum, s-au prelevat 7 probe de la contacţii femeii confirmată pozitiv, care aveau simptome uşoare precum pierderea gustului şi mirosului, rinoree şi dureri în gât.

În acest caz, ancheta epidemiologică este încă în desfăşurare.

Surse locale declară că este vorba despre o fabrică de confecţii din Motru.

Sursă foto: Profimedia
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici