A început vaccinarea adolescenţilor în oraşul îngerilor

  • În sudul Californiei, tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 16 ani au început să se vaccineze.
  • Vaccinarea copiilor va contribui la revenirea acestora în bănci anul viitor.
  • Madagascar a început vaccinarea, iar prioritate au cei care lucrează în sistemul medical.
440 afișări
Imaginea articolului A început vaccinarea adolescenţilor în oraşul îngerilor

A început vaccinarea în oraşul îngerilor

Adolescenţii americani sunt foarte receptivi atunci când vine vorba de vaccinare. Conform rapoartelor presei locale, începând de joi, Los Angeles a început să imunizeze cu serul celor de la Pfizer tinerii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani. Oficialii spun că prin vaccinarea copiilor aceştia vor fi mai în siguranţă în excursii, tabere şi vor contribui totodată la revenirea mai rapidă în bănci în toamnă.  

„Nu a fost atât de rău pe cât mă aşteptam să fie. Eram atât de emoţionată şi a fost atât de simplu. Mă simt minunat”.

Dacă Statele Unite au dat startul campaniei de vaccinare pentru tineri, Madagascarul abia acum începe vaccinarea pentru personalul din prima linie. Acesta se luptă în prezent cu al doilea val, iar până acum au fost înregistrate în jur de 40.000 de cazuri de coronavirus, potrivit unui bilanţ al Universităţii John Hopkins din SUA. Pe lângă personalul medical şi cei care fac parte dintr-o categorie vulnerabilă, dar şi cei cu o vârstă înaintată se pot vaccina.

„Cred că oamenii fac asta pentru a preveni această pandemie de Corona şi sper să o facă. Este bine”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici