A patra ţară din Europa care a trecut de 2 milioane de cazuri de COVID-19

  • Spania a devenit a patra ţară din Europa de Vest care a trecut de 2 milioane de cazuri de COVID-19.
  • Ministerul a raportat 42.360 de cazuri de marţi, ajungând la un total de 2.024.904 de infectări.
1457 afișări
Imaginea articolului A patra ţară din Europa care a trecut de 2 milioane de cazuri de COVID-19
Spania a devenit a patra ţară din Europa de Vest care a trecut de 2 milioane de cazuri de COVID-19, potrivit datelor publicate joi de Ministerul Sănătăţii, în timp ce rata de infectare a continuat să crească, notează Reuters.
 
Ministerul a raportat 42.360 de cazuri de marţi, ajungând la un total de 2.024.904 de infectări. Numărul morţilor a crescut cu 245 la 51.675.
 
După scăderea sub 200 de cazuri la 100.000 de persoane la începutul lunii decembrie, incidenţa coronavirusului a crescut constant, ajungând la 321 de cazuri la 100.000 joi.
 
Autorităţile din regiunea nordică Castilia şi Leon au anunţat că vor închide centrele comerciale şi sălile de sport şi au prelungit restricţia referitoare la călătoriilor neesenţiale peste graniţele regionale până în luna mai.
 
Spania a vaccinat până acum 207.323 de persoane, în creştere cu aproape 68.000 faţă de ziua de marţi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici