Află care este gadgetul esenţial în perioada pandemiei

  • Pulsoximetrul este aparatul care îţi măsoară concentraţia oxigenului din sânge
  • Gadgetul indispensabil în pandemie te ajută să devi propriul doctor
  • Preţurile unui astfel de produs vedetă încep de la 60 lei şi pot ajunge până la 600 lei
386 afișări
Imaginea articolului Află care este gadgetul esenţial în perioada pandemiei

Află care este gadgetul esenţial în perioada pandemiei

Ştii care este aparatul care nu trebuie să-ţi lipsească din casă în pandemie? Pulsoximetriul. Acest gadget te ajută să îţi măsori concentraţia oxigenului din sânge şi astfel să depistezi virusul SARS-CoV-2.

Adrian Marinescu, medic infecţionist: Pulsoximetrul l-aş lua dinainte, m-aş pregăti, pentru că este o transmitere accelerată şi orcui i se poate întâmpla în orice moment. Totuşi medicul de familie e cel care îmi va da reţeta.

Aparatul este non -invaziv şi poate fi folosit de oricine. Cu ajotorul lui, bolnavii asimptomatici sau cu simptome uşoare care nu se internează în spital ar putea depista mai repede dacă boala li se agravează.

Adrian Marinescu, medic infecţionist: Dacă am o stare proastă, dacă mă ştiu cu factori de risc, nu aştept să-mi spună neapărat medicul de familie, trebuie să trec prin propriul filtru. Ştiu că sunt diabetic, că am probleme renale atunci voi suna la 112 dacă nu mă simt bine, le voi spune, am febră, dacă le şi explic că pulsoximetrul îmi arată o saturaţie în  oxigen scăzută, evident că va fi o urgenţă şi voi ajunge la spital. Deci cumva trebuie să fiu propriul doctor.

Produsul vedetă a înregistrat vânzări uriaşe anul acesta, spre deosebire de ceilalţi ani, când nici nu se găsea în stocurile magazinelor. Preţurile pornesc de la 50 de lei şi pot ajunge până la 600 de lei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici