Bryan Cranston s-a vindecat de coronavirus. Actorul din „Breaking Bad” a donat plasmă şi le-a transmis fanilor un mesaj puternic. „Putem învinge”

  • Bryan Cranston a fost infectat cu coronavirus
  • Actorul a donat plasmă cu anticorpi anti COVID-19
  • Acesta crede că gestul său îi va putea ajuta pe alţii
301 afișări
Imaginea articolului Bryan Cranston s-a vindecat de coronavirus. Actorul din „Breaking Bad” a donat plasmă şi le-a transmis fanilor un mesaj puternic. „Putem învinge”

Bryan Cranston. Sursa FOTO: Profimedia

Bryan Cranston, cunoscut de mulţi pentru rolul Walter White din „Breaking Bad”, a mărturisit joi că s-a vindecat de coronavirus, relatează New York Times.

Cranston, în vârstă de 64 de ani, câştigător de cinci ori al premiului Emmy şi de două ori laureat al premiului Tony, a dezvăluit detalii despre experienţa sa ca persoană diagnosticată cu COVID-19 într-o postare pe Instagram. Acesta se consideră un norocos, povestind că simptomele au fost uşoare în cazul său.

Acesta a menţionat că s-a infectat în ciuda faptului că a fost vigilent. „Am respectat cu destul de mare stricteţe protocoalele şi totuşi...am contractat virusul”, a scris Cranston. „Da. Sună descurajant acum că peste 150.000 de americani au murit din cauza asta."

Actorul a distribuit un videoclip în care apare ca donator de plasmă, la o bancă de sânge din Los Angeles. El îşi pune speranţa în capacitatea „aurului lichid” de a ajuta în recuperarea altor pacienţi.

În postarea făcută pe Instagram, actorul a spus că înţelege neliniştea şi frustrarea persoanelor care trebuie să practice distanţarea socială. Cu toate acestea, Cranston, care a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din filmul „Trumbo”, şi-a sfătuit urmăritorii să nu se plângă de situaţie. „Putem învinge - Dar doar dacă urmăm împreună regulile”, îi încurajează acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici