Carantină în condiţii de lux: Turiştii izolaţi în hotelul din Tenerife riscă să se bronzeze cu urme de mască sanitară

  • Un hotel de lux din Tenerife este în carantină după ce mai mulţi turişti au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus.
  • Peste 700 de persoane cazate la hotel au fost obligate să rămână izolate.
  • Turiştii stau la plajă purtând măşti şi se bucură de mâncarea şi băuturile gratuite puse la dispoziţie la hotel.
905 afișări
Imaginea articolului Carantină în condiţii de lux: Turiştii izolaţi în hotelul din Tenerife riscă să se bronzeze cu urme de mască sanitară

Sursa: Profimedia Images

Turiştii stau la plajă purtând măşti şi se bucură de mâncarea şi băuturile gratuite puse la dispoziţie la hotel.

Cei 723 de turişti din 25 de ţări care sunt cazaţi la Costa Adeje Palace, un hotel de patru stele din Tenerife, au fost informaţi, miercuri, că intră în carantină, după ce mai multe persoane au avut rezultate pozitive la testul pentru COVID-19.

Turiştii sunt nevoiţi să stea în carantină 14 zile pentru a evita răspândirea virusului, au confirmat autorităţile spaniole.

Potrivit unor înregistrări video apărute pe reţelele de socializare online, turiştii stau la piscină şi restaurant purtând măşti şi se bucură de şampania furnizată de hotel.

Costa Adeje Palace este unul dintre cele cel puţin două hoteluri din Europa intrate în carantină, potrivit nytimes.com.

Autorităţile din Innsbruck, o staţiune de schi din Austria, au închis un hotel cu 108 camere după ce un angajat a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici