Ce spun autorităţile despre cele trei persoane venite din Africa de Sud şi confirmate cu COVID

Autorităţile precizează că cele trei persoane sosite din Africa de Sud şi care au fost confirmate cu Covid au fost testate pe aeroporturile din Bucureşti şi Baia Mare la momentul aterizării, iar rezultatele pozitive au venit miercuri.

2231 afișări
Imaginea articolului Ce spun autorităţile despre cele trei persoane venite din Africa de Sud şi confirmate cu COVID

Ce spun autorităţile despre cele trei persoane venite din Africa de Sud şi confirmate cu COVID

Potrivit autorităţilor, 3 persoane repatriate din Africa de Sus, două la aeroportul din Bucureşti şi una la Baia Mare, au fost depistate ca fiind pozitive cu virusul SARS-CoV-2.

„Precizăm că testele au fost efectuate la cele două aeroporturi (Bucureşti şi Baia Mare) la momentul aterizării, persoanele au fost introduse în locaţiile de carantină, iar rezultatele au venit astăzi, 1 decembrie 2021”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Niciuna dintre cele 3 persoane nu are simptome, dar toţi trei pacienţii sunt sub observaţie medicală.

„Probele au fost trimise la laboratoare de specialitate pentru secventiere şi vă vom comunica rezultatele, în privinţa tulpinilor rezultate”, mai susţine GCS.

Două persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 care au fost repatriate din Africa de Sud cu avionul Tarom se află în carantină la domiciliu în Vaslui şi Braşov.

Cea de-a treia, un sportiv de la echipa de rugby CSM Baia Mare, este internată în spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici