Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 ianuarie. Modificări ale planului de pandemie în Italia. Medicii ar putea alege pe cine vor să salveze

  • Ministrul Sănătăţii al Italiei este aspru criticat după ce a adus modificări planului pandemiei din 2006, oferind medicilor posibilitatea de a alege ce pacienţi salvează, relatează The Guardian.
  • Prospectul vaccinului anti COVID-19 dezvoltat de Moderna. Compoziţie, mod de administrare şi reacţii adverse
  • Ţara care nu a primit nicio doză de vaccin anti-COVID-19 cere ajutorul UE
892 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 ianuarie. Modificări ale planului de pandemie în Italia. Medicii ar putea alege pe cine vor să salveze

Coronavirus în lume LIVE UPDATE 14 ianuarie. Modificări ale planului de pandemie în Italia. Medicii ar putea alege pe cine vor să salveze

Ministrul Sănătăţii al Italiei este aspru criticat după ce a adus modificări planului pandemiei din 2006, oferind medicilor posibilitatea de a alege ce pacienţi salvează, relatează The Guardian.
 
Este pentru prima dată când Italia alege să modifice planul de pandemie, din 2006 şi până acum. Italienii sunt de părere că lipsa unui plan de pandemie coerent este cauza principală a deceselor cauzate de COVID-19.
 
  •  Prospectul vaccinului dezvoltat de către Moderna conţine informaţii despre ce este vaccinul COVID-19 Moderna şi pentru ce se utilizează, ce trebuie să ştiţi înainte de a vi se administra vaccinul COVID-19 Moderna, cum se administrează vaccinul COVID-19 Moderna, reacţii adverse posibile, cum se păstrează vaccinul COVID-19  Moderna şi conţinutul ambalajului, precum şi alte informaţii.

 

 

  • Preşedintele ucrainean Volodymyr Zelenskiy a cerut marţi ţărilor Uniunii Europene mai mult ajutor în procurarea vaccinurilor împotriva coronavirusului, după ce guvernul său a refuzat vaccinul Rusiei, Sputnik V. 
 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici