Coronavirus în România LIVE UPDATE 24 mai. Creşte numărului de infecţii zilnice. Numărul deceselor a urcat la 1.185

  • Numărul deceselor din ţară a urcat la 1.185
  • La ATI, în acest moment, sunt internaţi 188 de pacienţi.
  • Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 368.482 de teste.
36672 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în România LIVE UPDATE 24 mai. Creşte numărului de infecţii zilnice. Numărul deceselor a urcat la 1.185

Coronavirus în România LIVE UPDATE 24 mai. Creşte numărului de infecţii zilnice. Numărul deceselor a urcat la 1.185

ORA 15:30 Creşte număr deceselor

6 noi decese înregistrate în România din cauza COVID-19. Astfel, bilanţul total al victimelor a ajuns la 1.185 de persoane.
 
Pacienţii care au murit aveau vârsta cuprinsă între 50 şi 85 de ani şi erau din judeţele Vrancea, Braşov, Suceava şi Sălaj.
 
Toate persoanele sufereau de afecţiuni medicale preexistente precum hipertensiune arterială, diabet zaharat, boli renale sau boli cardiace.

ORA 12:50 Creşte număr infecţiilor zilnice

Până duminică, 1.179 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.La ATI, în acest moment, sunt internaţi 188 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 6.973 de persoane. Alte 60.423 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 368.482 de teste.

ORA 10:20 3 noi decese

3 noi decese au fost înregistrate în această dimineaţă în România din cauza COVID-19. Astfel, bilanţul total al victimelor din ţara noastră a ajuns la 1.179 de persoane care au murit.

Cei 3 pacienţi aveau vârsta cuprinsă între 45 şi 81 de ani şi erau din judeţele Braşov şi Botoşani.

O femeie de 45 de ani din judeţul Botoţani este cea mai tânără victimă pentru care s-a înregistrat decesul astăzi. În cazul său, infecţia cu coronavirus a fost confirmată pe 23 aprilie. Pacienta nu suferea de nicio altă afecţiune medicală. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici