Costache oferă noi date despre pacientul cu coronavirus: Este asimptomatic, are o uşoară faringită

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a dat asigurări, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că românul infectat cu coronavirus este în stare bună, precizând că „are o uşoară faringită”.

1518 afișări
Imaginea articolului Costache oferă noi date despre pacientul cu coronavirus: Este asimptomatic, are o uşoară faringită

Costache oferă noi date despre pacientul cu coronavirus: Este asimptomatic, are o uşoară faringită

Este un pacient asimptomativ. Are o uşoară faringită. Marea majoritate a celor atinşi de coronavirus au uşoare viroze(...) Au fost deja de dimineaţă 12 teste care sunt negative şi mai sunt în lucru 17 teste la persoane identificate.”, a spus Costache.

Ministrul de interne a anunţat şi el în şedinţa de guvern că în acest moment sunt 5.667 persoane izolate la dimiciliu şi 99 în carantină.

Premierul interimar l-a rugat pe ministrul Sănătăţii să ia legătura cu omologul său din Italia.

„Am rugămintea să luaţi legătura cu ministrul sănătăţii din Italia. Aici există o anumită iritare legată de măsurile pe care le-am luat privitor la măsurile foarte severe pe care le-am luat. Am rugămintea să îi comunicaţi că România este mult mai expusă decât alte ţări, în raport cu Italia, din cauza numărului foarte mare de români care lucrează în zonele afectate”, a spus Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
costache,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici