Decesele asociate COVID scad în Marea Britanie pentru prima dată în 9 săptămâni

Decesele COVID scad în Anglia şi Ţara Galilor pentru prima dată în 9 săptămâni.

379 afișări
Imaginea articolului Decesele asociate COVID scad în Marea Britanie pentru prima dată în 9 săptămâni

Sursa foto: Profimedia

Numărul deceselor asociate COVID-19 înregistrate în Anglia şi Ţara Galilor a scăzut, dar este posibil ca cifra să fi fost afectată de vacanţa din luna mai.

În săptămâna de până la 6 mai, un total de 735 de decese au fost asociate COVID-19, conform datelor Oficiului Naţional de Statistică, citate de Sky News.

Această cifră a scăzut cu 35% faţă de săptămâna precedentă şi reprezintă cel mai mic număr de la jumătatea lunii martie.

Cu toate acestea, această perioadă de timp include sărbătoarea bancară din 2 mai, când majoritatea birourilor de evidenţă a persoanelor au fost închise.

Aceste date arată că tendinţa generală este neclară, dar o scădere recentă a infecţiilor COVID sugerează că cifrele privind decesele ar trebui să arate în curând un declin mic, dar constant.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici