Dosar penal deschis după apariţia unui focar de Covid la un centru de recuperare din Filiaşi: 86 de persoane infectate

  • Dosar penal deschis după apariţia unui focar de Covid la un centru de recuperare din Filiaşi.
  • În prezent sunt confirmate 86 de persoane
2726 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis după apariţia unui focar de Covid la un centru de recuperare din Filiaşi: 86 de persoane infectate

Dosar penal deschis după apariţia unui focar de Covid la un centru de recuperare din Filiaşi: 86 de persoane infectate

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi anunţă că au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce mai mulţi angajaţi şi beneficiari ai Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie au fost depistaţi cu Covid.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi, poliţiştii s-au sesizat s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la nivelul Centrului de Servicii de Recuperare Neuromotorie „Sfântul Dumitru” Filiaşi a avut loc o răspândire a virusului SARS-Cov-2.

În prezent, sunt confirmaţi ca purtători ai virusului 23 de salariaţi şi 63 de beneficiari ai centrului.

Procurorii anunţă că marţi s-a dispus începerea urmăririi penale în această cauză cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici