Franţa este pe ultimul loc în rândul ţărilor care se vaccinează: 516 locuitori vaccinaţi într-o săptămână

  • Franţa a vaccinat într-o săptămână doar 516 de locuitori
  • Germaniei i-a luat 30 de minute sa vaccineze cât a vaccinat Franţa într-o săptămână
  • Franţa este pe ultimul loc în rândul ţărilor care se vaccinează
  • Doar 40% dintre francezi vor să se vacineze
4106 afișări
Imaginea articolului Franţa este pe ultimul loc în rândul ţărilor care se vaccinează: 516 locuitori vaccinaţi într-o săptămână

Franţa a vaccinat într-o săptămână cât a vaccinat Germania în 30 de minute, 516 oameni. Germania este pe locul I în Europa la numărul de persoane vaccinate, cu un total de 265.610, până acum.

Situaţia este alarmantă pentru Franţa. Bruno Megarbane, şeful serviciului de reanimare şi toxicologie de la spitalul Lariboisière, din Paris, spune că “nu putem rămâne în acest ritm. Calculele lasă să se înţeleagă că ar trebui 3.000 de ani pentru a fi vaccinaţi".

Doar 40% dintre francezi vor să se vacineze, lucru ce face ca Franţa să câştige titlul de “campioană mondială” pe ultimul loc în rândul ţărilor ce se vaccinează.

O statistică făcută pe 8 ţări din Uniunea Europeană situează Franţa pe ultimul loc, Germania fiind pe primul, urmând Italia, cu 128.880 vaccinaţi, Spania cu 82,834, Polonia cu 50.833, România 25.508, Ungaria 12.000 şi Estonia cu 2.532.

Doar 40% dintre francezi vor să se vacineze, lucru ce face ca Franţa să câştige titlul de “campioană mondială” pe ultimul loc în rândul ţărilor ce se vaccinează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici