Marea Britanie şi Scoţia impun noi măsuri de lockdown din cauza creşterii rapide a numărului de cazuri COVID-19

  • Marea Britanie şi Scoţia impun noi măsuri de lockdown după ce numărul cazurilor COVID-19 a crescut alarmant de repede.
  • Oamenii sunt sfătuiţi să rămână acasă şi circulaţia este permisă numai în situaţii de maximă necesitate şi urgenţă.
  • Noile măsuri de izolare vor fi revizuite în Anglia la jumătatea lunii februarie şi în Scoţia la finalul lunii ianuarie.
1803 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie şi Scoţia impun noi măsuri de lockdown din cauza creşterii rapide a numărului de cazuri COVID-19

Marea Britanie şi Scoţia impun noi măsuri de lockdown după ce numărul cazurilor COVID-19 a crescut alarmant de repede, raportând, în medie, peste 50.000 de noi infectări pe zi.

Şcolile vor fi închise şi reprezentanţii educaţiei au anunţat ”cursuri în sistem online pentru o perioadă extinsă de timp”. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână acasă şi circulaţia este permisă numai în situaţii de maximă necesitate şi urgenţă. 

Noile măsuri de izolare vor fi revizuite în Anglia la jumătatea lunii februarie şi în Scoţia la finalul lunii ianuarie. Prim-ministrul Boris Johnson a avertizat că acest val COVID-19 este cel mai dificil de până acum. Cea mai recentă raportare a sistemului medical a anunţat 407 de decese cauzate de SARS-CoV-2 şi 58.784 de cazuri raportate numai luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici