O femeie din Galaţi, acuzată pe nedrept de furt, a fost amendată şi plasată în carantină

  • O femeie din Galaţi, acuzată de furt dintr-o casă de amanet, a fost amendată şi plasată în carantină.
  • Poliţiştii, care au răspuns unui apel privind un posibil furt, au aflat că suspecta trebuia să se afle în izolare la domiciliu.
  • Chiar dacă s-a dovedit că femeia nu furase nimic, poliţiştii au amendat-o şi au dus-o într-un centru de carantină.
1409 afișări
Imaginea articolului O femeie din Galaţi, acuzată pe nedrept de furt, a fost amendată şi plasată în carantină

Sursa foto: profimedia

Incidentul s-a produs marţi, într-o casă de amanet din oraşul Galaţi. Vânzătoarea a crezut că una dintre clientele aflate în interior a furat o bijuterie şi a blocat uşile, anunţând Poliţia. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că acuzaţia nu se confirmă, însă au descoperit că femeia de 25 de ani revenise recent din Marea Britanie şi trebuia să se afle în izolare la domiciliu.

Ca urmare, tânăra nu a ajuns în arestul Poliţiei, ci într-un centru de carantină. În plus, ea a fost amendată cu 2.000 de lei.

„La data de 26 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras o bijuterie din incinta unei case de amanet, situată pe strada Traian Vuia. La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate nu se confirmă, dar verificând persoana găsită în interiorul magazinului, o femeie, de 25 de ani, din municipiul Galaţi, au constatat că aceasta figurează ca izolată la domiciliu, din data de 25.05.2020, fiind sosită din Marea Britanie. Femeia a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale în vigoare, faţă de ea luându-se, totodată, măsura carantinării instituţionalizate într-un spaţiu special amenajat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În spaţiile de carantină din judeţul Galaţi se află 103 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici