Încă o ţară europeană închide şcolile din cauza răspândirii coronavirusului

  • Autorităţile din Irlanda au decis închiderea şcolilor începând de vineri, în timp ce în India accesul turiştilor străini este interzis timp de o lună.
  • Măsurile au fost luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului.
  • Premierul irlandez Leo Varadkar a anunţat că, de vineri, vor fi închise toate şcolile, colegiile şi grădiniţele.
2939 afișări
Imaginea articolului Încă o ţară europeană închide şcolile din cauza răspândirii coronavirusului

Sursa foto: Profimedia

Premierul irlandez Leo Varadkar a anunţat că, de vineri, vor fi închise toate şcolile, colegiile şi grădiniţele.

Toate evenimentele care presupun participarea a 100 de persoane în spaţii închise sau 500 de persoane în aer liber vor fi, de asemenea, suspendate. Transportul public în comun va funcţiona în continuare în Irlanda, iar magazinele vor rămâne deschise.

În acelaşi timp, în India a fost interzisă intrarea turiştilor străini pentru o lună. Decizia va intra în vigoare tot vineri.

Singurele excepţii sunt diplomaţii, oficialii şi membrii organizaţiilor internaţionale, precum ONU.

Toţi vizitatorii din Italia, Iran, China, Coreea de Sud, Spania, Franţa şi Germania, care au ajuns în India după 5 februarie, vor intra în carantină 14 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici