Paşaport pentru şcoală. Unii profesori abia aşteaptă să se vaccineze ca să îşi revadă elevii

  • Sorin Ionescu spune că vaccinarea profesorilor este soluţia pentru redeschiderea şcolilor
  • Până acum, 140.447 de cadre medicale au primit prima doză de vaccin
  • Cei din etapa a II-a se pot programa pentru vaccinare, începând de vineri
389 afișări
Imaginea articolului Paşaport pentru şcoală. Unii profesori abia aşteaptă să se vaccineze ca să îşi revadă elevii

Profesorul Sorin Ionescu abia aşteaptă să îi vină rândul la vaccinare.

„Este paşaportul pentru redeschiderea şcolii. De aceea cred că este important ca un număr cât mai mare de cadre didactice să se vaccineze cât mai rapid, pentru a le reda copiilor noştri, dreptul la educaţie. Educaţia este despre oameni şi se face cu oameni, împreună cu ei”, spune Sorin Ionescu, profesor de istorie la Colegiul Bănăţean Timişoara.

Sorin, predă istorie de 22 de ani şi i-au trecut prin mână mii de copii, iar acum, a ajuns să îi vadă doar pe monitorul calculatorului.

„Mi-e dor de omul de zăpadă, din curtea şcolii, pentru că acum ninge şi în fiecare an, când zăpada a venit, copiii, mai ales cei mici, se puneau să facă un om de zăpadă şi să-şi improvizeze o serie de derdeluşuri în curtea şcolii”, îşi aminteşte Sorin Ionescu.

Pentru asta, Sorin s-ar vaccina şi mâine, dacă ar putea. Dar mai are de aşteptat, iar până atunci rămâne online.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici