Premierul Boris Johnson, acuzat că a luat parte la o petrecere scandaloasă în pandemie

Prim-ministrul britanic Boris Johnson, şi soţia sa, Carrie au fost prezenţi la cina în aer liber din grădina de pe Downing Street, pe 20 mai 2020, în timpul primului lockdown. British Sky News scrie că a fost o petrecere în care invitaţia a cuprins îndemnul de a aduce alcool la întâlnire.

629 afișări
Imaginea articolului Premierul Boris Johnson, acuzat că a luat parte la o petrecere scandaloasă în pandemie

Premierul Boris Johnson, acuzat că a luat parte la o petrecere scandaloasă în pandemie

Circa 40 de persoane au luat parte la evenimentul din grădină, au mănâncat şi au băut, într-un moment în care britanicilor le era permis să se întâlnească doar cu o singură persoană dintr-o altă familie.

Există deja o anchetă cu privire la multiplele evenimente organizate la 10 Downing Street şi în alte birouri guvernamentale, în lunile de restricţie strictă anti-Covid. Ancheta vizează tocmai cele două evenimente care au avut loc, probabil, pe 15 şi pe 20 mai.

E-mailul de invitaţie a fost făcut public de ITV News. A fost trimis de Martin Reynolds, un apropiat al premierului, care i-a invitat pe colegi să „profite la maximum de vremea bună”.

Potrivit ITV News, mesajul lui Reynolds a fost trimis la peste 100 de angajaţi ai Number 10, inclusiv celor mai apropiaţi consilieri ai primului ministru. Sky News este sigur că Johnson şi iubita lui de la acea vreme, devenită soţie, erau prezenţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici