Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, autoizolat la domiciliu, după ce a călătorit în Italia

  • Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că va intra în autoizolare, după ce a călătorit în ţara natală.
  • Oficialul european a explicat că europarlamentarii trebuie să dea exemplu celorlalţi oameni.
  • Sesiunea a fost însă redusă la o singură zi şi nu vor avea loc voturi la finalul dezbaterilor.
619 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, autoizolat la domiciliu, după ce a călătorit în Italia

Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, autoizolat la domiciliu, după ce a călătorit în Italia

Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, a anunţat, marţi, că va intra în autoizolare la domiciliu din cauza coronavirusului, după ce a călătorit în Italia.

Preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că va intra în autoizolare, după ce a călătorit în ţara natală.

„Am decis, după ce am fost în Italia în weekendul trecut, ca măsură de precauţie, să urmez măsurile indicate şi să-mi exercit funcţia de preşedinte de la domiciliul meu la Bruxelles, în conformitate cu cele 14 zile indicate de protocolul de sănătate”, a anunţat Sassoli într-un comunicat de presă.

Oficialul european a explicat că europarlamentarii trebuie să dea exemplu celorlalţi oameni.

„Covid-19 ne obligă pe toţi să fim responsabili şi să precauţi. Este un moment delicat pentru noi toţi. Parlamentul va continua să lucreze pentru a-şi exercita atribuţiile. Niciun virus nu poate bloca democraţia”, a adăugat Sassoli.

Membrii Parlamentului European dezbat marţi reacţia Uniunii la epidemia de coronavirus. Sesiunea plenară are loc la Bruxelles, după ce a fost mutată de la Strasbourg.

Sesiunea a fost însă redusă la o singură zi şi nu vor avea loc voturi la finalul dezbaterilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici