Se cere carantinarea unei noi localităţi: Oamenii nu respectă restricţiile

Primarul Urziceniului, Constantin Sava, cere Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) restricţionarea accesului locuitorilor din Bărbuleşti în municipiu, doarece aceştia din urmă „nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19”, conform unui anunţ publicat pe pagina de Facebook a primăriei.

8070 afișări
Imaginea articolului Se cere carantinarea unei noi localităţi: Oamenii nu respectă restricţiile

Se cere carantinarea unei noi localităţi: Oamenii nu respectă restricţiile

„Deoarece vecinii noştri nu respectă măsurile luate împotriva COVID-19, primarul municipiului nostru, Constantin Sava, a făcut mai multe adrese către Ministerul Administraţiei şi Internelor şi către prefectură pentru a restricţiona accesul locuitorilor din Bărbuleşti în municipiu. Reamintim că această localitate are foarte multe cazuri confirmate care indică prezenţa noului coronavirus”, se arată într-un mesaj postat vineri.

Mesajul este însoţit şi de copia a două adrese transmise de edil către MAI şi Prefectura Judeţului Ialomiţa.

În cele două documente, Sava susţine că „unele dintre instituţiile care au în atribuţie circulaţia, paza şi ordinea persoanelor sunt depăşite de situaţia creată în comuna Bărbuleşti”.

Astfel, edilul din Urziceni cere instituirea carantinei pentru comuna Bărbuleşti, dar şi limitarea circulaţiei cetăţenilor dinspre şi înspre comuna Bărbuleşti.

„Măsurile luate sunt justificate de faptul că Municipiul Urziceni este un nod de comunicaţie rutieră şi feroviară importantă şi este frecvent tranzitat de persoane din comuna Bărbuleşti în număr foarte mare, care sunt reîntoarse din zonele afectate de COVID-19 şi nu au respectat niciun fel de reguli de convieţuire civilizată”, arată Constantin Sava .

Comuna Bărbuleşte este cunoscută pentru numeroasele persoane care locuiesc aici şi au legătură cu sfera interlopă, motiv pentru care localitatea se află în topul zonelor infracţionale din România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici