Testare anti-COVID în farmacii. Primul stat care anunţă aplicarea acestei măsuri, cu obiectivul de a face 40.000 teste pe zi

  • Statul New York anunţă, prin vocea guvernatorului Andrew Cuomo, testarea pentru COVID-19 în farmacii
  • 5.000 de farmacii ar putea efectua testări
  • Obiectivul este testarea a 40.000 oameni în fiecare zi
4378 afișări
Imaginea articolului Testare anti-COVID în farmacii. Primul stat care anunţă aplicarea acestei măsuri, cu obiectivul de a face 40.000 teste pe zi

Testare anti-COVID în farmacii. Primul stat care anunţă aplicarea acestei măsuri, cu obiectivul de a face 40.000 teste pe zi

New York este primul stat american care anunţă testarea pentru COVID-19 în farmacii. Circa 5.000 de farmacii vor avea obiectivul de a face 40.000 teste zilnice, scrie BBC.
 
Statele Unite au până în acest moment 938.000 cazuri de pacienţi pozitivi cu coronavirus şi 53.751 decese înregistrate. O treime dintre morţi au fost raportaţi în New York.
 
Criticat după ce a propus în urmă cu două zile testarea injectării la oameni a unor dezinfectanţi pentru distrugerea coronavirusului, Donald Trump nu a mai apărut şi ieri la conferinţa de presa, afirmând că "nu merită timpul şi efortul în acest moment".
 
Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, a mai anunţat introducerea testelor pentru anticorpi în alte patru spitale, primii testaţi urmând să fie doctorii şi celelalte cadre medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici