Un grup feroviar lansează Trenul Solidarităţii Româneşti pentru companiile româneşti care importă echipamente medicale din China

  • Grupul feroviar GRAMPET lansează Trenul Solidarităţii Româneşti.
  • Acest tren asigură transportul feroviar companiilor româneşti care importă materiale şi echipamente medicale din China.
  • Criza CODIV-19 a blocat industria de transport până acum.
3471 afișări
Imaginea articolului Un grup feroviar lansează Trenul Solidarităţii Româneşti pentru companiile româneşti care importă echipamente medicale din China

Un grup feroviar lansează Trenul Solidarităţii Româneşti pentru companiile româneşti care importă echipamente medicale din China

În contextul pandemiei de coronavirus, Grupulul feroviar GRAMPET anunţă proiectul Trenul Solidarităţii Româneşti, mobilizând transportul feroviar pentru companiile româneşti care importă materiale şi echipamente medicale din China.
 
„Această criză a bulversat enorm industria de transport, aducând blocaje pe aproape toate căile de transport - naval, aerian şi rutier, precum şi creşteri exponenţiale de costuri. În condiţiile în care foarte multe materiale şi echipamente medicale necesare combaterii COVID-19 sunt aduse din China, Grupul GRAMPET  poate să faciliteze aceste importuri rapid, pe cale feroviară, datorită relaţiilor comerciale pe care le-a construit în timp cu această parte a lumii şi a parteneriatelor pe care le are ca membru în Asociaţia de Transport Internaţional Trans-Caspica, parte din proiectul Noul Drum al Mătăsii”, spune Gruia Stoica, Preşedintele Grupului GRAMPET, potrivit unui comunicat al companiei.
 
În funcţie de comenzi, volumul de marfă şi numărul de containere implicat, operatorul va definitiva detaliile logistice, inclusiv punctul de plecare al acestui transport special cu destinaţia România. 
 
Înfiinţat în urmă cu aproape 20 de ani, grupul feroviar şi operatorul logistic GRAMPET oferă servicii de transport feroviar marfă, construcţii, reparaţii şi modernizarea materialului rulant, producţia de piese de schimb, închiriere de material rulant, transbordarea mărfurilor, servicii logistice, precum şi soluţii de IT pentru operatorii feroviari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici