Un tânăr din Suceava căutat de DIICOT a spus că are simptome de coronavirus şi a fost dus la spital

Un tânăr din Suceava, la care poliţiştii au făcut percheziţii, vineri, în baza unui mandat emis de DIICOT Arad, le-a spus oamenilor legii că s-a întors recent din Italia şi are simptome de coronavirus. Acesta a fost dus la spital.

2111 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Suceava căutat de DIICOT a spus că are simptome de coronavirus şi a fost dus la spital

Un tânăr din Suceava căutat de DIICOT a spus că are simptome de coronavirus şi a fost dus la spital

Poliţiştii din Suceava au descins la locuinţa tânărului în vârstă de 25 de ani, vineri, din localitatea Todireşti, judeţul Suceava, în baza unui mandat de percheziţie emis de DIICOT Arad.

Potrivit unor surse, în momentul în care tânărul era transportat către la sediul IPJ Suceava, cu autospeciala de Poliţie, le-ar fi declarat poliţiştilor că este venit recent din Italia şi că prezintă simptome similare coronavirusului.

Astfel, poliţiştii au decis transportul lui la spital.

„I s-au recoltat probe, au fost transmise spre analiză şi mâine (sâmbătă – n.r.) vom primi rezultatul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Mihaela Găşpărel.

Conform unor surse medicale, tânărul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava cu simptomatologie respiratorie şi se aşteaptă rezultatele analizelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici