Valeriu Gheorghiţă, despre vaccinarea părinţilor săi: "Nu am apucat să-i programez"

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din România, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi seara, la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, că părinţii lui, în vârstă de peste 65 de ani, nu au fost imunizaţi: „Nu am apucat să-i programez”.

3291 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă, despre vaccinarea părinţilor săi: "Nu am apucat să-i programez"

Valeriu Gheorghiţă, despre vaccinarea părinţilor săi: "Nu am apucat să-i programez"

Întrebat de Marius Tucă dacă familia lui a fost vaccinată, Valeriu Gheorghiţă a spus că el şi soţia lui sunt imunizaţi, dar că părinţii săi nu au fost vaccinaţi.

„Vă rog să mă credeţi, au amândoi peste 65 de ani, nu am apucat să-i programez”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare din România.

Valeriu Gheorghiţă a precizat că părinţii lui nu sunt împotriva vaccinării şi că îi va programa în perioada următoare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunţat că etapa a treia, dedicată populaţiei generale, va începe la sfârşitul lui martie sau începutul lui aprilie.

„Mai probahil că la începutul lui aprilie vom fi în măsură să deschidem şi etapa a treia. Posibil şi sfârşit de martie, dacă vom avea suficiente doze transmise de la AstraZeneca”, a spus Valeriu Gheorghiţă, care a precizat că etapa a doua va continua atâta timp cât sunt persoane incluse în această etapă care trebuie vaccinate. „Deci, la un moment dat, etapa a doua şi a treia se vor derula în paralel”, a declarat acesta.

El a mai spus că prima etapă a campaniei a fost un succes: „Da, cu siguranţă etapa I şi-a atins obiectivul de peste 80% persoane vaccinate în această etapă. Erau peste 200.000 de persoane deja vaccinate şi încă 23.000 de persoane programate pentru prima doză”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici