Vergil Chiţac, primul senator cu COVID-19: Am văzut că am infectat alţi 3 colegi. Nu îi cunosc

Vergil Chiţac, primul senator PNL, confirmat ca fiind purtător de coronavirus, a scris pe Facebook că a văzut ştirile potrivit cărora trei liberali s-au îmbolnăvit, după ce au fost prezenţi la şedinţa PNL de luni. Chiţac susţine însă că nu îi cunoaşte şi nu a interacţionat cu ei.

3359 afișări
Imaginea articolului Vergil Chiţac, primul senator cu COVID-19: Am văzut că am infectat alţi 3 colegi. Nu îi cunosc

Vergil Chiţac, primul senator cu COVID-19: Am văzut că am infectat alţi 3 colegi. Nu îi cunosc

"În urma apariţiei în presă a ştirilor conform cărora eu i-aş fi putut infecta cu COVID-19 pe Florin Oancea, Lucian Heiuş şi Adrian David în cadrul Biroului Permanent Naţional al PNL de luni, 9 martie, declar că nu îi cunosc şi nu am interacţionat cu dumnealor în niciun fel. Le doresc multă sănătate!", scris Vergil Chiţac, pe Facebook.

Acesta a fost diagnosticat cu COVID-19 în cursul zilei de ieri.

Astăzi, Comitetul de Urgenţă a anunţat că încă trei liberali care au participat la şedinţa PNL de luni sunt pozitivi la testul pentru COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici