Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2018

Actorul de comedie şi realizatorul de talk-show Jimmy Kimmel va prezenta ceremonia premiilor Oscar 2018, după ce organizatorii au fost mulţumiţi de prestaţia artistului din acest an, scrie contactmusic.com.

4315 afișări
Imaginea articolului Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2018

Actorul de comedie Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2018

 
Actorul în vârstă de 49 de ani va prezenta din nou gala Premiilor Oscar, după ce preşedintele Academiei de Film, Cheryl Boone Isaacs, a fost extrem de încântată de prestaţia acestuia când a prezentat a 89-a ediţie a celor mai prestigioase premii din industria cinematografică.
 
Cheryl a declarat marţi: ”Jimmy, Mike şi Jennifer sunt cu adevărat o echip de vis a premiilor OScar. Mike şi Jennifer au produs un show care a fost din punct de vedere vizual, superb. Şi Jimmy, de la monologul de deschidere până la încheierea serii - pe care nu ne-am putut-o imagina vreodată - a fost una dintre cele mai bune gazde din istoria premiilor”.
 
Jimmy a confirmat şi el anunţul, făcând o aluzie la cea mai mare gafă a galei din 2017, când cel mai important premiu al serii a fost înmânat greşit unui alt film.
 
Acesta a scris: ”Prezentarea premiilor Oscar a fost apogeul carierii mele şi îi sunt recunoscător lui Cheryl, Dawn şi Academiei pentru că m-au rugat să mă întorc la muncă alături de doi dintre oamenii mei preferaţi: Mike De Luca şi Jennifer Todd. Dacă aveţi impresia că am făcut o greşeală mare la sfîrşitul galei din acest an, aşteptaţi doar să vedeţi ce avem planificat pentru a 90-a ediţie a show-ului!”.
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici