Adelin Petrişor pleacă de la Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrişor a declarat pentru MEDIAFAX că va pleca de la Realitatea TV după 25 noiembrie, când contractul pe care îl are cu postul TV încetează, ca urmare a unui acord cu managementul televiziunii privind încheierea relaţiilor contractuale prin acordul părţilor.

149 afișări
Imaginea articolului Adelin Petrişor pleacă de la Realitatea TV

Adelin Petrişor pleacă de la Realitatea TV (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Adelin Petrişor a spus că în momentul de faţă este în concediu şi că urmează să se retragă din echipa Realitatea TV pe 25 noiembrie, prin încetarea, prin acordul părţilor, a contractului pe trei ani pe care îl are cu postul de televiziune.

El a precizat că a considerat că este bine să încheie contractul cu Realitatea TV şi a spus că a ajuns la un acord cu conducerea televiziunii privind încetarea relaţiilor contractuale prin acordul părţilor, în condiţiile în care contractul pe care îl avea era unul destul de complicat, incluzând şi numeroase clauze.

Adelin Petrişor a declarat pentru MEDIAFAX că, deocamdată, aşteaptă să i se nască fetiţa, care se va numi Smaranda şi care urmează să vină pe lume înainte de Crăciun. El a precizat că în următoarele luni va sta acasă cu soţia - măcar până în luna ianuarie.

Petrişor a spus că se desparte de echipa şi managementul Realitatea în relaţii bune. El a mai adăugat că primise chiar o ofertă din partea lui Sergiu Toader pentru a merge în Republica Moldova şi a pune bazele noului post Realitatea din această ţară, dar că, deşi era o oportunitate interesantă din punct de vedere profesional, a refuzat-o pentru că familia contează mai mult.

Din iulie 2008, jurnalistul Adelin Petrişor este reporter special al postului Realitatea TV. Anterior, el a lucrat, timp de nouă ani, la Antena 1 şi s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel. De asemenea, el a fost nelipsit de la marile evenimente din ţară.

Adelin Petrişor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de către Ministerul Afacerilor Externe, dar şi de către Consiliul Naţional al Audiovizualului, iar, de-a lungul timpului, a primit numeroase premii ale Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici