Care sunt cele mai utile site-uri din lume? Ce ştiu ele să facă?

Care să fie cel mai util site din lume? Unul care te ajută să-ţi faci un CV atrăgător în 15 minute, unul care îţi asigură suportul să scrii un mesaj şi să-l trimiţi către 10.000 de oameni în acelaşi timp, altul care trimite faxuri gratis? Un site distractiv, unul business, unul cu muzică? Ce să fie? Ce alegi?

1131 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai utile site-uri din lume? Ce ştiu ele să facă?

Care sunt cele mai utile site-uri din lume? Ce ştiu ele să facă? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nimeni nu a putut încă să decidă care este cel mai util site din lume. Sunt mai multe site-uri foarte utile şi depinde de ce ai tu nevoie!

Printre ele fac parte, bineînţeles, şi unele foarte cunoscute, cum ar fi meebo, dropbox, iTunes!

Asta ca să nu vorbim despre youtube sau de vimeo!

De exemplu, faxzero te ajută sa trimiţi faxuri gratuite. Mai departe, jobspice te sprijină în redactarea unui CV atractiv în numai 15 minute!

Citeşte mai multe despre cele mai utile site-uri din lume pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici