Cine sunt cumpărătorii de pe Facebook şi ce cumpără ei

Doar 1.5 milioane de oameni fac cumpăraturi prin platforma Facebook dintre cei 850 de milioane de utilizatori, mamele fiind cele mai fidele cliente ale reţelei de socializare.

492 afișări
Imaginea articolului Cine sunt cumpărătorii de pe Facebook şi ce cumpără ei

Cine sunt cumpărătorii de pe Facebook şi ce cumpără ei

Preşedintele executiv al Payvment, cea mai populară platformă de comerţ de pe Facebook, care are aproximativ 80 la sută din activitatea comercială a reţelei, a explicat, pentru The Telegraph, tendinţele cumpărătorilor de pe reţeaua socială. "Femeile reprezintă majoritatea cumpărătorilor de pe Facebook, iar cele mai multe dintre ele sunt mame care stau acasă. Cele mai populare produse cumpărate sunt hainele pentru copii şi atenţii pentru cei mici, cum ar fi fundele de păr", a spus el.

"Cred că Facebook a creat un spaţiu pentru mame care pot vorbi între ele ce să le cumpere copiilor lor şi să împartă sfaturi. Înainte de reţelele sociale, meseria de mamă care stă acasă cred că era o treabă care te făcea să te simţi foarte singur", a mai spus el.

Bărbaţii, mai puţini, care cumpără lucruri de pe Facebook, preferă tricourile pentru cauze sociale.

Numărul oamenilor care cumpără de pe Facebook este în continuă creştere, cu 20 la sută mai mare în fiecare lună. În prezent, sunt trei milioane de produse scoase la vânzare prin intermediul Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici