CNA: Antena TV Group şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco în bulevardul Ficusului

Antena TV Group, care deţine licenţele televiziunilor Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle TV şi Zu TV, şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco Business Center din Bucureşti într-un imobil din bulevardul Ficusului din Capitală, potrivit unor documente depuse la CNA.

529 afișări
Imaginea articolului CNA: Antena TV Group şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco în bulevardul Ficusului

CNA: Antena TV Group şi-a modificat sediul social din clădirea Grivco în bulevardul Ficusului (Captură video)

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Antena TV Group SA privind modificarea sediului său social din strada Gârlei, numărul 1B (clădirea Grivco Business Center), în bulevardul Ficusului, numărul 44 A, corp A, etajul 4.

Potrivit articolului 54, alineatul 2 din Legea audiovizualului, furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să solicite Consiliului acordul pentru orice modificare intervenită în documentele şi în datele declarate, inclusiv privind datele lor de identificare.

Astfel, CNA a aprobat modificarea sediului social al Antena TV Group cu unanimitatea voturilor membrilor Consiliului prezenţi la şedinţa de joi (Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel Buda, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Modificarea sediului social al Antena TV Group SA vine în contextul în care Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, pe 8 august 2014, în dosarul ICA, pe Dan Voiculescu (fondatorul grupului de media Intact, din care face parte şi Antena TV Group, n.r.) la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi pe Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.

În acest dosar, prejudiul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro, instanţa dispunând confiscarea mai multor imobile aparţinând inculpaţilor, printre care sediile posturilor de televiziune Antena şi cel al grupului de firme Grivco.

Pe de altă parte, societatea Antena 3 SA, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri Antena 3 şi licenţa televiziunii Antena International, are adresa într-o clădire din şoseaua Bucureşti-Ploieşti, numerele 25- 27, Bucureşti, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi pe site-ul televiziunii Antena 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici