Comisiile de cultură nu s-au putut întruni pentru raportul TVR. PNL şi UDMR au boicotat şedinţa

Comisiile reunite de cultură nu s-au putut întruni, marţi, pentru a discuta rapoartele de activitate ale TVR şi Radiodifuziunii din cauza lipsei cvorumului, parlamentarii PNL şi UDMR boicotând şedinţa.

172 afișări
Imaginea articolului Comisiile de cultură nu s-au putut întruni pentru raportul TVR. PNL şi UDMR au boicotat şedinţa

Comisiile de cultură nu s-au putut întruni pentru raportul TVR . PNL şi UDMR au boicotat şedinţa (Imagine: Cristi MOvila/Mediafax Foto)

Preşedintele comisiei senatoriale, Georgică Severin (PSD) a spus că la şedinţa nu au fost prezenţi parlamentarii PNL şi UDMR şi la Comisia de cultură de la Cameră s-a întrunit cvorumul necesar de sedinţă, în schimb în cazul Comisiei de cultură de la Senat acest lucru nu s-a întâmplat.

La şedinţă au fost prezenţi doar reprezentanţii SRR, nu şi cei ai televiziunii publice.

Liderul deputaţilor PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că PSD încearcă decapitarea televiziunii publice şi PNL va boicota şedinţa.

Rapoartele de activitate ale TVR şi Radiodifuziunii figurau pe ordinea de zi a şedinţei comune de marţi a Parlamentului, sub rezerva întocmirii rapoartelor din partea comisiilor de specialitate.

Ca urmare a faptului că aceste comisii nu s-au putut întruni, Parlamentul nu le va discuta marţi.

În urmă cu două luni, Comisiile de buget au respins contul de execuţie bugetară a TVR.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici