Concurs dedicat iubitorilor de cărţi, lansat de Mediafax.ro, în parteneriat cu Cărtureşti.ro

Iubitorii cărţilor pot să îşi declare dragostea pentru lectură într-un concurs lansat, luni, 10 februarie, de Mediafax.ro, în parteneriat cu Cărtureşti.ro.

1711 afișări
Imaginea articolului Concurs dedicat iubitorilor de cărţi, lansat de Mediafax.ro, în parteneriat cu Cărtureşti.ro

Concurs dedicat iubitorilor de cărţi, lansat de Mediafax.ro, în parteneriat cu Cărtureşti.ro

Luna februarie este cunoscută ca luna dragostei, fie ea chiar şi dragostea de cărţi, campania pentru pasionaţii de lectură urmând să se desfăşoare din 10 până în 24 februarie, perioadă în care cititorii Mediafax.ro se pot înscrie în concurs accesând pagina http://indragostitidecarti.mediafax.ro. Aici trebuie să îşi înscrie numele şi adresa de email şi să răspundă la întrebarea "Care este cartea căreia îi declari dragoste veşnică?"

Pentru cei care nu îşi mai amintesc exact titlul sau autorul sau nu se pot decide asupra titlului preferat, Cărtureşti.ro le pune la dispoziţie o listă cuprinzătoare de cărţi la adresa indicată.

Concursul va avea trei câştigători. Aceştia vor fi desemnaţi în data de 24 februarie, prin tragere la sorţi.

Premiile sunt oferite de Cărtureşti.ro şi constau în trei vouchere în valoare de 200 lei, 150 lei şi, respectiv, 100 lei. Aceste vouchere vor putea fi utilizate doar în librăria Cărtureşti online, pe http://librarie.carturesti.ro/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici