Cotidianul Ziua nu va mai apărea în format tipărit începând din 7 ianuarie

Cotidianul Ziua îşi suspendă apariţia în format tipărit din 7 ianuarie, urmând să rămână exclusiv online până la "echilibrarea balanţei financiare", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX şi semnat de Mihai Pâlşu, directorul general al publicaţiei.

529 afișări
Imaginea articolului Cotidianul Ziua nu va mai apărea în format tipărit începând din 7 ianuarie

Cotidianul Ziua nu va mai apărea în format tipărit începând din 7 ianuarie

Potrivit comunicatului, "proprietarii Grupului de presă Ziua au luat decizia de a suspenda apariţia cotidianului Ziua, ediţia print, începând cu joi, 7 ianuarie 2010, până la echilibrarea balanţei financiare. Ediţia online a ziarului Ziua va continua să fie editată în aceleaşi condiţii ca şi până acum".

Astfel, începând cu 6 ianuarie, angajaţii grupului de presă Ziua care nu fac parte din echipa redacţională Ziua online vor primi preavizul legal de încheiere a contractului de muncă.

La începutul lui noiembrie 2009, ziarul Ziua a renunţat la ediţia de luni tipărită, aceasta fiind editată exclusiv online, publicaţia având de atunci ediţii tipărite de marţi până sâmbătă.

Ziarul Ziua este editat de grupul de presă Ziua, deţinut 100% de Asociaţia Salariaţilor Petrom.

Conform Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), cotidianul Ziua a raportat, pentru perioada iulie - septembrie 2009, vânzări de 10.954 de exemplare pe apariţie în iulie 2009, de 11.352 de exemplare în august şi de 10.796 de exemplare în septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici