Cupa Mondială de Fotbal 2010 va fi transmisă de TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR.ro

Posturile de televiziune TVR 1, TVR 2, TVR HD şi site-ul TVR.ro vor difuza meciurile din cadrul Cupei Mondiale de Fotbal, care se desfăşoară în perioada 11 iunie - 11 iulie, în Africa de Sud, informează Televiziunea Publică.

125 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială de Fotbal 2010 va fi transmisă de TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR.ro

Cupa Mondială de Fotbal 2010 va fi transmisă de TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR.ro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cupa Mondială de Fotbal FIFA se transmite pentru prima dată în România în înaltă definiţie, la TVR HD.

Din 11 iunie, microbiştii pot urmări meciurile din Africa de Sud la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi pe TVR.ro.

Cupa Mondială de Fotbal FIFA este cea mai importantă competiţie care se dispută între echipele naţionale. Ediţia din 2010 se desfăşoară în premieră în Africa şi, fiind unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale planetei, va fi urmărit de miliarde de spectatori.

Prima ediţie a avut loc în Uruguay, în 1930, la competiţie participând şi echipa României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici