Digi Sport transmite, în exclusivitate în România, din 2017, cinci sezoane ale circuitului WTA

Toate turneele WTA vor fi difuzate, în exclusivitate în România, la Digi Sport, în perioada 2017-2021, după ce compania RCS&RDS a semnat un contract în acest sens.

510 afișări
Imaginea articolului Digi Sport transmite, în exclusivitate în România, din 2017, cinci sezoane ale circuitului WTA

Digi Sport transmite, în exclusivitate în România, din 2017, cinci sezoane ale circuitului WTA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

RCS&RDS a semnat contractul pentru transmiterea pe canalele Digi Sport a cinci sezoane ale circuitului WTA. Aşadar, toate turneele Big 10, toate turneele Premier 12 şi toate turneele WTA International vor fi transmise, exclusiv în România, de Digi Sport. Doar în 2017, pe micul ecran se vor vedea peste 2.100 de partide de tenis feminin în cele 55 de turnee WTA, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de RCS&RDS.

Achiziţionarea drepturilor de televizare ale turneelor WTA face parte din strategia companiei RCS&RDS de a oferi utilizatorilor săi conţinut TV variat şi de calitate. Noile achiziţii vin să completeze gama de conţinut a Digi Sport, precizează RCS&RDS.

Totodată, în perioada 2016 - 2021 Digi Sport va transmite toate ediţiile Turneului Campioanelor de la Singapore. Ediţia din 2015 a Turneului, la care Simona Halep este favorita numărul 1, este difuzată în perioada 25 octombrie şi 1 noiembrie pe Digi Sport.

Mai multe detalii legate de difuzarea competiţiilor din tenis din următorii ani pot fi aflate pe www.digisport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici