Divizia de internet a Pro TV SA lansează www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinară

Divizia de internet a Pro TV SA lansează, luni, www.foodstory.ro, un site premium despre arta de a mânca şi despre gătitul ca pasiune, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

188 afișări
Imaginea articolului Divizia de internet a Pro TV SA lansează www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinară

Divizia de internet a Pro TV SA lansează www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinară

Mai mult decât un site de cooking cu reţete şi sfaturi utile pentru prepararea mâncărurilor sau pentru un stil de viaţă sănătos, www.foodstory.ro aduce poveştile din spatele preparării celor mai bune feluri de mâncare.

Site-ul îşi invită utilizatorii într-o călătorie culinară în jurul lumii, pentru a afla cum şi ce se mănânca în alte ţări, pentru a sparge prejudecăţile din bucătărie şi pentru a explora rafinatele căi ale gustului şi mirosului.

www.foodstory.ro recomandă utilizatorilor săi unde să mănânce cea mai bună supă de pui sau cea mai aromată friptură de vită şi ce ar putea să bea alături de felurile de mâncare preferate.

Iar bucătarii pasionaţi care ştiu reţete deosebite le pot împărtăşi aici tuturor.

Tot www.foodstory.ro arată şi ce gătesc cei mai tari bucătari din lume, care sunt trendurile culinare şi ce înseamnă să mănânci sănătos şi gustos.

Site-ul se adresează celor cărora le place să gătească, care sunt pasionaţi de arta culinară, care simt nevoia să schimbe felul în care se mănâncă sau care vor să încerce noutăţi culinare.

Iar ca fie şi mai simplu, www.foodstory.ro a fost conceput astfel încât să poată fi accesat de pe orice dispozitiv şi cu ajutorul oricărui browser, fie că este mobil sau desktop/laptop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici