Două reprezentaţii ale spectacolului "Înaintea Erei Noastre", pentru Ziua Mondială a Teatrului

Spectacolul "Înaintea Erei Noastre" va avea o dublă reprezentaţie – duminică, la Teatrul "Luni" de la Green Hours (Bucureşti) şi luni, la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gong", de la Sibiu, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie).

120 afișări
Imaginea articolului Două reprezentaţii ale spectacolului "Înaintea Erei Noastre",  pentru Ziua Mondială a Teatrului

Două reprezentaţii ale spectacolului "Înaintea Erei Noastre", pentru Ziua Mondială a Teatrului

"Înaintea Erei Noastre" este cea mai recentă co-producţie a companiilor de teatru independent Teatrul "Luni" de la Green Hours & Frilensăr. Spectacolul vorbeşte despre cei mai tineri cetăţeni ai României, la graniţa dintre milenii.

Într-un loc uitat de lume, o comunitate mică, deconectată de la realitate, trăieşte ca înainte de ’89. Într-o clasă de şcoală din locul uitat de lume, pe peretele de la Răsărit, e o fotografie a tovarăşului Nicolae Ceauşescu, care pentru ei este încă în fruntea ţării…

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici